Om Demo.se

  For an English overview, please see my LinkedIn account instead.

Demo.se är en blogg med fokus på politik, ekonomi, kultur och språk i det område som förut låg öster om Europas så kallade järnridå. Jag som skriver, Mi Lennhag, är doktorand i statsvetenskap vid Lunds universitet och arbetar med en avhandling om korruption i Östeuropa. Dessutom skriver jag frilansmaterial, sänder radio, säljer foton, samt modererar debatter och evenemang. Jag undervisar på universitetet om den post-sovjetiska regionen, om svensk politik, förvaltning & grundlagsfrågor/ offentlighetsprincip/ meddelarfrihet, om EU & Östutvidgning, samt om korruption & ekonomisk brottslighet (både i Sverige och utomlands).

Jag har examina i statsvetenskap (inklusive kurser i ekonomi, statistik, retorik & historia), samt i Östeuropakunskap & ryska

Kontakta mig gör man exempelvis på mi(a)lennhag.com, 0709-509323, eller för anonymintet Skype (milennhag) eller Viber (+46-709-509323).

Jag är oftast beredd att mediekommentera i tryckt press, radio (gärna SR) eller tv - om jag känner att jag har något att bidra med. När det gäller radio ställer jag hellre upp på direktsändning, än förinspelade och redigerade intervjuer. Jag har goda tekniska möjligheter att koppla upp mig för att sända radio från egen "studio", bland annat via Skype-länk.

Jag innehar f-skattesedel, internationellt körkort, bil, dykcertifikat, jägarexamen samt utbildning i första hjälpen. 

Intervjua mig kan man göra på svenska, engelska, tyska, danska, norska (om jag kan svara på svenska eller danska), hollänska (om jag kan svara på tyska), och eventuellt ryska (beronde på hur förberedd jag kan vara). 

Jag är medlem i
 • -- Rysk mosaik  - Samlingssida för bloggar om Ryssland på nordiska språk
 • -- SKRUV - Sällskapet för kontakter med Ryssland, Ukraina och Vitryssland.
 • -- Registrerad användare på Wikipedia - Själv bidrar jag med korrigeringar, uppdateringar och förtydliganden i artiklar som berör främst Östeuropa, statsvetenskap och ekonomi.
onsdag
apr092014

Mi i Sydsvenskan om Ukraina, omvärldens mediebevakning, och Putins dilemma (9/4)

Jag skrev idag en kulturkrönika i Sydsvenskan om Ukraina, Ryssland, omvärldens rätt ensidiga mediebevakningen från Östukraina, och hur svår denna "konflikt" varit att förutspå för politiker och experter - samt om det dilemma som Ryssland och Putin eventuellt står inför i och med protesterna i Donetskregionen.

Jag klipper in texten nedan. Eller läs här direkt på Sydsvenskans webb-sida.

------------------------------

Mi Lennhag: Putin kan ha blivit fånge i sitt Ukrainaspel 

TEXT: MI LENNHAG, STATSVETARE OCH ÖSTEUROPAFORSKARE VID LUNDS UNIVERSITET

Mina spekulationer om kommande oroligheter även i östra Ukraina blev tyvärr verklighet. Beslutet att avvakta med den planerade forskningsresan till bland annat Donetsk och Charkiv var riktigt. Inte för att det skulle vara för farligt att resa dit nu, utan för att få ukrainare skulle ha tid och möjlighet att fokusera på mina frågor om korruption, samtidigt som demonstranter intar säkerhetshögkvarter och offentliga byggnader.

Nyligen skämtade jag ihop med några andra Östeuropaforskare: kanske ska jag skyndsamt samla ihop resterande forskningsmaterial innan det är ”för sent” (det vill säga innan områdena jag ska besöka blivit ryska)? Jag måste ligga steget före ryska fronten!

Det scenariot bör ses som ett icke politiskt korrekt skämt, eller hellre som en illustration av frustrationen många Östeuropaexperter känt inför hur ”konfliktens” händelseförlopp har varit ovanligt snabbt och svårt att förutspå – till och med Carl Bildt har beklagat att han gissade fel.

I helgen hade flera europeiska nyhetsportaler två nyheter intill varandra på webben. Den ena fastslog att EU:s ledare trodde att konflikten nu lugnat sig – äntligen! Den andra visade bilder av stormade byggnader i Donetsk. Tillsammans framstod det som ett omedvetet raljerande kring EU:s bristande förmåga att analysera och förutsäga.

Samtidigt skapar världens medier nu huvudrubriker utifrån relativt små proryska demonstrationer, givet städernas storlek. Charkiv och Donetsk är stora som Stockholm, men belägna i östra Ukraina. Och nog arrangeras det frekvent demonstrationer i Stockholm som lockar några tusen deltagare, utan att omvärlden bryr sig. Just nu är det nämligen på Östfronten alltid något nytt i medierna. Givetvis ska Ukraina uppmärksammas, men djupare analyser vore önskvärda.

Jag undrar främst hur några tusen tämligen oorganiserade demonstranter kan inta regionala myndighetsbyggnader i en miljonstad. Det blir orimligt om man ersätter med Stockholm och Riksdagshuset, eller Säpo:s högkvarter.

Den ryska medierapporteringen från Donetsk antyder förhandsinformation. Men låt säga att Östukrainas demonstranter inte är beordrade och betalda från Moskva, utan är självorganiserade ukrainska medborgare. Då står vi inför en kittlande tanke – att Putin slutligen blivit fånge i sitt eget Ukrainaspel. Hans utrikesminister har avsagt sig planer på militärt ingripande i Ukraina, från FN och EU kommer fördömanden samtidigt som Nato rustar och står redo. Och så återkommer en ”vädjan om hjälp” från ryskspråkiga i Ukraina.

Säger Putin nej framstår han som svag inför en under vintern alltmer positiv hemmaopinion. Säger han ja anar han de militära och ekonomiska följderna. 

Men ”söndra och härska” är ju även det en gammal militärstrategi. Och Putin lyckas fortfarande: omvärlden publicerar rubriker om ett splittrat Ukraina, medan många ukrainare försöker förmedla bilden av ökad enighet.

måndag
mar312014

Medvedev tweets from Crimea - but marks it as a visit to Ukraine

Medvedev tweets from Sevastopol (Crimea). But he marks it as a visit in Ukraine (most likely by mistake)! Note the "Glory to Russia" and the Russian flags next to it in the comments next to the Instagram photo. 
(Click the photos for larger screenshots.)

tisdag
mar182014

Dagen då man på riktigt började tala om "före och efter Krim" i Östeuropa

Putin fastslår att Krim är ryskt och håller det mest patriotiska talet i Ryssland på många många år (talet till Duman idag) + ukrainsk soldat dödad på Krim alldeles nyss + ukrainsk anläggning på Krim sägs just nu stormas av rysk militär. 
Nu hoppas jag verkligen att detta inte var den avgörande dagen då denna situation förvärrades, då Ukrainas politiska och militära ledning inte längre kan vända andra kinden till, då det framgår hur lite EU verkar kunna göra för att påverka, då det blir tydligt att USA:s sanktioner må vara hårdare än EU:s, men att de ändå inte riktigt biter på ett Ryssland som inte är särskilt ekonomiskt och politiskt beroende av just USA. Det snarare förstärker Putins självbild, och bilden av stormakten Ryssland. 
Om drygt 30 minuter ska jag tala försvarspolitik i en paneldebatt, med anledning av det som händer i Ukraina och Ryssland nu, men har lite svårt att fokusera nu. Nu är jag faktiskt orolig på riktigt för att situationen i Ukraina och grannländerna håller på att förvärras snabbt och drastiskt. Och jag märker också att många jag känner i östra och södra Ukraina inte längre har fungerande mobiltäckning och internet. Och de statliga pensionerna och lönerna har för många inte betalats ut på flera veckor.
torsdag
mar132014

Deltar i försvarspolitisk panel om Ryssland, Ukraina, det svenska försvaret m.m. (Lund 18/3)

Tisdagen den 18 mars deltar jag i följande evenemang (som vem som helst får komma och lyssna på gratis):

Försvarspolitiskt forum: Hur påverkar krisen i Ukraina den pågående svenska försvarsberedningen? Vad räcker den nuvarande försvarsbudgeten på 40 miljarder kronor till? Hur är det svenska totalförsvarets läge idag?

DELTAGARE

 • Hans Wallmark (M), riksdagsledamot sedan 2006, vicepresident av Nordiska rådet, ledamot i riksdagens försvarsutskott samt medlem av försvarsberedningen.
 • Peter Rådberg (MP), riksdagsledamot sedan 2006, ledamot i riksdagens försvarsutskott samt försvarspolitisk talesperson för Miljöpartiet.
 • Mi Lennhag, Östeuropaexpert vid statsvetenskapliga institutionen vid Lund universitet.
 • Sven-Christer Nilsson, ordförande i Försvarets Materielverk och tidigare koncernchef i Ericsson. Han är ledamot av Kungl. Krigsvetenskapsakademien och ledde Akademiens projekt "Sveriges säkerhet efter 2014" (2011-2013.)
 • Mats Welff, Generalmajor (ret) och ordförande i Allmänna Försvarsföreningen i Skåne. Tidigare rikshemvärnschef, chef för Södra arméfördelningen, försvarsområdesbefälhavare i Halland, pansarbrigadchef vid P7. Har även varit chef för FN-bataljon på Balkan.
 • Magnus Jerneck, Professor från statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet, leder diskussionen.

När: Den 18 mars kl. 18:15.

Var: Edens hörsal (Lund, Paradisgatan 5H, Statsvetenskapliga institutionen)

Här på Facebook och här som pfd.

(Jag kommer fokusera/svara på frågor som är relaterade till Östeuropa.) 

Välkomna!

onsdag
mar122014

Mi Lennhag i media om Ukraina vintern 2013/2014

En uppdaterad lista över mitt deltagande i media med anledning av händelserna i Ukraina 2013/2014 kommer fortsättningsvis finnas här.

Ett försök till sammanställning, så här långt [uppdaterad 12 mars]:

fredag
mar072014

Mi i krönika i Sydsvenskan om Putins popularitet (7/3)

Jag skriver i dagens Sydsvenskan Kultur en krönika om Putins ledarroll, hans popularitet, samt hans i realiteten relativt ohotade ställning - trots växande både rysk och internationell kritik för den nuvarande Ukraina-politik.
Jag redogör för den ryska kontexten då Putin tillträdde som president:
"1999 var Ryssland ekonomiskt, organisatoriskt och teknologiskt för eftersatt för att vara en reell internationell aktör. Putin tillträdde vid millennieskiftet, och i sitt millennietal – som publicerades på internet som ett led i att introducera ett modernt presidentämbete – deklarerade han att det var ”för tidigt, milt uttryckt, att avskriva Ryssland som stormakt”. Det patriotiska talet framhöll Rysslands storhet och exklusivitet; Ryssland skulle aldrig bli en dålig kopia av USA."

Krönikan navslutas med orden:
"Det finns i praktiken få alternativ till Putin. Moskvabörsens fall med tio procent i början av veckan och tilltagande internationell och inhemsk kritik mot Ukrainapolitiken, är inte avgörande. Ryssland är inte Ukraina. Putin har sett till att göra sig själv svårersättlig."
 
Artikeln heter "Därför sitter Putin stadigt i sadeln – trots Ukrainapolitiken" och finns på Sydsvenskans hemsida.
fredag
mar072014

Mi i krönika i Helsingborgs Dagblad om språk och identitet i Ukraina (5/3)

I onsdagens upplaga av Helsingborgs Dagblad skrev jag en krönika om språk och identitet i Ukraina. Jag försökte förklara vad som egentligen ryms i den så kallade "öst-västliga splittringen av Ukraina", som så ofta nämns i media, men betydligt mer sällan förklaras eller analyseras. Jag försöker förklara vad det betyder att tala ryska, eller ukrainska – eller vad det faktiskt inte betyder. Språk har olika betydelse för olika individer, och vi bör akta oss för enkla etiketter. 

Jag avslutar krönikan med orden: "Sammanfattningsvis bör vi akta oss för enkla etiketter om öst och väst i Ukraina, liksom att tro att ryskspråkiga ukrainare per automatik skulle stödja Rysslands agerande just nu."

Krönikan finns här: "En kris med många bottnar" (eller klicka på bilden intill för full-format)
söndag
mar022014

Mi intervjuad av Helsingborgs Dagblad om krisen på Krim (2/3)

Jag intervjuades i Helsingborgs Dagblad om situationen i Ukraina och Krim (på webben 2/3, i papperstidningen den 3/3).

Jag försökte i intervjun lyfta fram några aspekter som inte fått så stort utrymme i Ukraina-rapporteringen, t.ex. 1) den nya samlingsregeringens strategiska misslyckanden med att få östra Ukraina att känna sig som en riktig och viktig del av just Ukraina, 2) hur avgörande det är för Ukraina att landets ekonomi är katastrofalt krisartad just nu, 3) att vi inte behöver säga att detta är ett nytt kallt krig, eller tredje världskrig, än.

Jag avslutar artikeln med att säga: 

– Det kan vara ett sätt att säga [från rysk sida]: glöm inte bort vilken stormakt Ryssland är. Förhoppningsvis kan det här hålla sig till att handla om en maktdemonstration.

Artikeln finns här: "Man har misslyckats att hålla ihop landet".

söndag
mar022014

"Putinismen" åter aktuell

Jag har tidigare skrivit om Putins ledarstil i flera artiklar och blogginlägg. De känns åter aktuella, givet det som händer i Ukraina/Ryssland nu. Jag tipsar därför här om två av mina artiklar.

I denna essä-liknande svenska text skriver jag om "putinismen" och Putins popularitet. Jag försöker analysera rysk ledarstil, populistisk retorik och Putins ambitioner att framhålla sig själv som landsfader. 

Denna artikel skrev jag dagen efter det stora WikiLeaks-släppet 2010, där amerikanska hemliga dokument som bland annat beskrev omvärldens ledare offentliggjordes. Ingressen till artikeln i Expressen lyder "USA:s alfahanne-beteckning befäster Vladimir Putin som nationell symbol för Rysslands ekonomiska och militära frammarsch, skriver statsvetaren Mi Lennhag."

fredag
feb282014

Mi i TV4 om Janukovytjs presskonferens (28/2)

Jag lyssnade idag på Janukovytjs långa presskonferens från Ryssland, och intervjuas här i drygt tio minuter av TV4 om mina intryck och slutsatser.

(Direktlänk till intervjun finns här.)

torsdag
feb272014

Mi i Dagens Industri om Ukrainas ekonomiska kris (27/2)

Idag skriver jag i Dagens Industri om Ukrainas ekonomi. Det är minst lika illa ställt med landets ekonomi som med folkets förtroende för den politiska ledningen.
(Framsidan på pappers-versionen såg ut som nedan. Läs först mitt citat först, sedan det till höger om mig. Det är som om jag ler och säger "jodå, det är visst kul att vara cyniker".)
 
måndag
feb242014

Mi i 'P1 Morgon' (Sveriges Radio) om framtiden för Ukraina (24/2)

Jag deltog i 'P1 Morgon' i Sveriges Radio idag igen. Temat var Ukrainas framtid, tänkbara ledare och lösningar på vilka som kan komma att bilda regering.

(Jag börjar tala efter Sten Sjöström i länken här.)

 

söndag
feb232014

Mi om ryska OS-invigningens symbolik i Sydsvenskan (23/2)

I dagens Sydsvenskan, kulturdelen, skrev jag en artikel där jag analyserade symboliken och berättelserna vid den ryska OS-invigningen i Sotji. Den publicerades alltså, idag lagom inför avslutningen.

Fotot här är från dagens tidning, där redaktionen gjort ett riktigt snyggt layout-jobb, och även gillade min idé om att ha med en bild från invigningens sovjetiska era (återgiven i rött, svart och vitt) som illustration. 

Artikeln finns online här under rubriken "Från Ryssland till ryssarna" (eller klicka på bilden för större format).

lördag
feb222014

Deltog i extrainsatt 'Studio Ett' (Sveriges Radio) om Ukraina (22/2)

Idag sände P1 ett extrainsatt program om Ukraina mellan 17.00 och 17.45, där jag och flera andra deltog.
 
Sveriges Radios beskrivning av programmet:
Studio Ett sänder extra i P1 med anledning av det oroliga läget i Ukraina. Ekots Sten Sjöström och Maria Persson Löfgren, som är på plats i Kiev, medverkar i programmet. Dessutom deltar Ukrainakännaren Mi Lennhag, statsvetare vid Lunds universitet, Jakob Hedenskog, FOI och Sven Hirdman, före detta ambassadör i Ryssland. Natalia Kashuba, svensk aktivist född i Kiev, Marietta de Pourbaix-Lundin(M), som kom hem från Ukraina igår. Sveriges Radios korrespondenter Inger Arenander och Jens Möller ger perspektiv från USA respektive EU.
 
Programmet finns här.
lördag
feb222014

Mi i Sydsvenskan kultur (22/2) om Ukrainas dilemma 

Idag (lördag 22 februari) skrev jag i Sydsvenskan under rubriken ”Ett ukrainskt dilemma” om Ukrainas roll mellan Ryssland och EU, från en lite annorlunda vinkel än den som ofta dominerat mycket av medierapporteringen om Ukraina.

torsdag
feb202014

Deltog i 'Studio Ett' (Sveriges Radio) om tänkbara lösningar i Ukraina (20/2)

Jag talade idag i 'Studio Ett' i P1 om det alltmer dramatiska läget i Ukraina. Jag försökte mig på att redogöra för ett tänktbart sätt att rädda situationen, och få våldsupptrappningen att avta. Mitt bidrag börjar 15:45 in i klippet, som hittas här (skrolla dock ner, jag är med i klippet från 17.00, inte det från 16.00)
(Tyvärr stördes jag inledningsvis av rundgång, ty jag var uppkopplad både via både mobil och Skype (ifall Skype som jag talade via skulle krascha), men i stället hörde jag mig själv med viss fördröjning via studion i min mobil…)
onsdag
feb192014

"Vapenvila" i Kiev sent onsdag kväll

Förhandlingar som hölls nu sent på onsdagskvällen i Kiev (återgivet här nedan på engelska från presidentens webbsida) har lett till tillfällig "vapenvila"/ "avvaktande" från de olika parterna i Kiev. Den stora frågan: vad erbjöd presidentadministrationen/ regeringsföreträdare för att få alla de oppositionspolitiker som nämns här nedan i pressmeddelandet att återgå till förhandlingsbordet, och gå med på tillfällig "vapenvila"? Det måste väl varit mer än alla dödsoffer? Oppositionspolitikerna sa ju nämligen nej till premiärministerposten m.m. förra gången det "förhandlades". 

"President held meeting with members of Working Group on Settlement of Political Crisis

President of Ukraine Viktor Yanukovych held a meeting with Chairman of the Verkhovna Rada of Ukr
aine Volodymyr Rybak and members of the Working Group on the Settlement of Political Crisis.

The meeting was attended by Head of the Presidential Administration of Ukraine Andriy Kliuyev, First Deputy Head of the Presidential Administration of Ukraine Andriy Portnov, Acting Minister of Justice Olena Lukash and leaders of opposition parties Arseniy Yatsenyuk, Vitali Klitschko, Oleh Tiahnybok.

Following the meeting, the parties declared:
1. Truce
2. Beginning of negotiations aimed at cessation of bloodshed and stabilization of the situation in the country for the sake of civil peace."
tisdag
feb182014

Bekräftade uppgifter/händelser från Kiev

Några bekräftade uppdateringar/faktauppgifter i och om Ukraina (eftersom jag får så många frågor):

[Uppdaterad 19 februari 01:06] (d.v.s samma sak som jag gjorde här i januari)

 • Tisdag/onsdag natt: svårt att nå internet. Mobilnätet ligger delvis nere, enligt twittrare, bloggare och journalister på plats.
 • USA:s vicepresident Joe Biden uppmanade president Janukovytj att dra tillbaka regeringsstyrkorna från Kiev. Biden manade Janukovytj till maximal återhållsamhet. Biden ringde alltså under tisdagen Janukovytj för att uttrycka stor amerikansk oro för det eskalerande våldet och klargjorde att USA fördömer våld från alla sidor. Man påpekade att den ukrainska regeringen har ett speciellt ansvar för att trappa ner våldet/lösa situationen (01.00 onsdag) (Uttalande från Vita huset)
 • USA:s vicepresident Joe Biden uppmanade president Janukovytj att dra tillbaka regeringsstyrkorna från Kiev, enligt ett uttalande från Vita huset. (24.00 tisdag)
 • Enligt organisationen Massmedie-institutet i Ukraina  har 21 journalister skadats i sammandrabbningarna i Kiev i dag, rapporterar BBC. (24.00 tisdag)
 • Reuters rapporterade att oppositionens högkvarter på Majdantorget stod i lågor. (24.00 tisdag)
 • "Informella krigslagar" i Kiev nu, skriver Euromaidan på Facebook tisdag 24.00. ("Today the Ukrainian government has /.../ unofficially introduced martial law in Kyiv.") Om och när blir de formella?
 • Reuters rapporterar att två pansarvagnar rör sig mot Majdantorget. (22.00 tisdag)
 • AFP och ukrainska inrikesministeriet rapporterar att sex poliser har dödats i tisdagens sammandrabbningar. (22.00 tisdag)
 • Oppositionsledaren Klytjko har anlänt till president Janukovytjs kontor för samtal, rapporterar Reuters. (22.00 tisdag)
 • Enligt nyhetsbyrån Interfax har tusentals demonstranter tagit över en statlig byggnad i staden Lviv. (21.00 tisdag)
 • Oppositionsledarna uppmanade tisdag kväll demonstranter att hålla sig kvar på torget, men tidigare under dagen uppmanade dock oppositionsledaren Klytjko bl.a. barn att lämna torget.
 • Vid 20 svensk tid tisdag befann sig ca 25 000 personer på Självständighetstorget.
 • Vid 20 svensk tid tisdag stod stora delar av Självständighetstorget i lågor.
 • EU har (20.00 tisdag) fått en försäkran från Ukrainas premiärminister att man inte kommer skjuta skarpt mot demonstranterna. 
 • Från och med midnatt (ukrainsk tid tisdag) kommer transporter in till Kiev att begränsas. Samtliga tunnelbanestationer är redan sedan tisdagskvällen avstängda.
 • Det finns (obekräftade) uppgifter om att polisen gör razzior på de vanliga sjukhus och griper de som deltagit i protesterna.
 • Det finns (obekräftade) uppgifter om att prickskyttar ska ha setts på tak på byggnader vid torget. 
 • Bildt på Twitter (tisdag): "EU kommer inte att tveka på att ta till åtgärder mot personer knutna till förtryck och våld i Ukraina."
 • Bildt på Twitter (tisdag kväll): "Only person who can now stop catastrophe in Ukraine is President Yanukovich. His vacillation and violence responsible for situation."
tisdag
feb182014

Ukrainska säkerhetssyrkornas tidsfrist går ut idag 17.00 svensk tid

Vid 17.00 svensk tid går den här tidsfristen ut i Kiev: 

"Government threatens force after 6 p.m. on Feb. 18 after clashes that kill four persons, injure more than 100 people.

Anti-government protesters clash with police in the center of Kiev on February 18, 2014. Police on Tuesday fired rubber bullets at stone-throwing protesters as they demonstrated close to Ukraine's parliament in Kiev, an AFP reporter at the scene said. Police also responded with smoke bombs after protesters hurled paving stones at them as they sought to get closer to the heavily-fortified parliament building.

The Security Service of Ukraine and the nation's interior minister threatened to use all means available against protsters if massive clashes with police do not end by 6 p.m. on Feb. 18. The clashes started after weeks of a ceasefire in violance and futile attempts to find a political solution of the crisis in Ukraine, which enters its fourth month this week."

Kyiv Posts livesändning rapporterar mer här:

http://www.kyivpost.com/content/kyiv/government-threatens-force-after-6-pm-on-feb-18-after-clashes-that-kill-four-persons-injur-more-than-100-people-337033.html

fredag
feb072014

Deltar i Publicistklubbens samtal om OS i Ryssland

Publicistklubben arrangerar panelsamtalet: ”Hör OS och journalistik ihop?"

I panelen:   

 • Åke Stolt, sportkrönikör, författare och OS-veteran.
 • Mi Lennhag, statsvetare vid Lunds universitet och Östeuropaexpert
 • Karen Söderberg, allroundpublicist med sportbakgrund.
 • Kutte Jönsson, idrottsfilosof och lektor på Malmö högskola. 

Moderator: Per Svensson, Sydsvenskan

(Dessutom: "Offentligheten allt mindre principfast? 
EU-anpassning. Lexbase." Tryckfrihetsexperten Nils Funcke om den svenska offentlighetsprincipens framtidsutsikter.)

 • När: Tisdagen 11 februari
 • Plats: Moriska paviljongen, Malmö Folkets Park.
 • Tid: kl 19 (Funcke), kl 20 (OS-debatt.)
 För middag, 155 kr, kl 18.00 krävs föranmälan på pksodra[a]gmail.com senast måndag 10/2. 

Välkomna!

Mer info här.

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 24 Nästa 20 inlägg »